За Нас

„МЕДИКЛИМ” ЕООД е ексклузивен дистрибутор за България на френската компания - bioMerieux, световен лидер в микробиологичната диагностика.

Разполагаме с обучен екип от специалисти  с дългогодишен опит и отлични познания, свързани с предлаганата апаратура и тестове.

Кои сме ние?

„Медиклим” ЕООД е създадена през 2017г., като едноличен собственик на компанията е „Медиклим” Румъния, с повече от 20 годишен опит на пазара за in vitro диагностика и консумативи.

 

Партньори

Mediclim Romania

Създадена през 1994, през 2015г „Медиклим” е компания с повече от 10 милиона евро оборот. Екипът от специалисти е специализиран в реализирането и завършването на големи проекти на национално и международно ниво. „Медиклим” предлага решения за Микробиология, Имунология, Трансфузионна хематология, Биохимия, Молекулярна биология и др.

Biomerieux

Световен лидер в областта на in vitro диагностиката с повече от 50 годишен опит, bioMerieux следва своята мисия за подобряване на общественото здраве в световен план. Присъства в повече от 150 страни, чрез 43 дъщерни дружества и дистрибуторска мрежа, предлагайки диагностични решения с грижа за пациента.